Om oss

Funderar du på att starta eget företag? Har du ett företag som du vill ta till nästa nivå? Känner du att ditt företag inte nått sin fulla potential? Vi ska hjälpa dig!

Vårt mål med den här sidan är att ge tips, råd och fakta om företagande. Vi ska bryta ner företagandet i molekyler och avhandla saker som är viktiga att ha koll på – och visa upp misstag som är vanligt förekommande. Vi som skriver är företagare som genom åren haft en massa olika firmor – stora som små och inom vitt skilda branscher. Vi vet vad som krävs och vad man måste offra för att lyckas.

En bra idé räcker inte. Skulle det vara på det sättet så skulle alla vara miljonärer. Man måste förädla den idé man har och arbeta hårt för att den ska bli lönsam. Att kläcka en idé är det första steget – sedan börjar det hårda jobbet. Tyvärr ser man att många idag ger upp när de inser vilket arbete som krävs och hur mycker man måste offra innan det börjar betala av sig. Vi ska gå igenom detta och visa upp alla steg som trappan mot lönsamhet innebär.

Vikten av professionell hjälp ska heller inte underskattas. Att ta hjälp med ekonomin är ett måste, enligt oss. Det gör att du kan fokusera på den huvudsakliga syssla ditt företag erbjuder. Här kommer vi att gå igenom viktiga saker att tänka på gällande ekonomi, men rekommendationen är alltid att ta hjälp för att säkerställa att allt sker enligt konstens alla regler.

Den här sidan ska fungera som en digital mentor för alla företagare i Sverige. Oavsett vilken nivå du befinner dig på så kommer du att hitta värdefulla tips här. Det garanterar vi. Välkommen!