Kategorier
Företagande

Akrylplast ett hållbart material

När nyöppnad turistinformation ska beställa hem material är det viktigt att välja rätt. Akrylplast exempelvis är ett material som har många bra egenskaper.

Äntligen skulle det lilla samhället få sin turistinformation. Det kan tyckas konstigt för den som inte vet och bara ser byn när det är lågsäsong. Då är det inte många som bor där. När vinter- och sommarsäsongen kommer fördubblas antalet som befinner sig där. Då kommer turisterna för att njuta av den vackra naturen och det fina fisket.

Som sagt, nu skulle de snart ha premiär för den nya turistinformationen och renoveringen var i full gång. Inventarier som missats skulle beställas och när de var på plats kunde de börja ta emot besökare. Det som saknades var ett stort antal broschyrställ som skulle sitta på väggarna samt en del som skulle stå på disken.

Ett företag som bland annat gjorde produkter i akryl skulle se till att de fick alla sina saker. Förutom alla broschyrställ hade de beställt plastfickor. I dem skulle det ligga kopior på vandringsleder och kommunens naturreservat och annan information som kunde delas ut till de turister som behövde ha deras hjälp.

Produkter i akrylplast

Trots att de hade gjort beställningen sent lovade företaget de beställde produkterna i akryl från att de skulle levereras asap. Under tiden som de väntade på leveransen såg de till att få klart alla andra aspekter av renoveringen samt printa ut alla de kopior som skulle läggas i plastmapparna senare.

En tidig morgon kom leveransen med produkterna och de kunde börja packas upp. De hade en hantverkare på plats som kunde hjälpa till med att sätta upp alltsammans på väggarna. Anna som beställt produkterna kunde känna på dem att den akrylplast de var gjorda av skulle hålla i lång tid framöver.

Så var allt tills sist uppsatt och alla broschyrer, kartor och annat lagt och satt på plats. Vackra snittblommor hade placerats i vaser på flera platser i rummet. Nu var allt klart och det var så snyggt med alla broschyrer på väggarna. Det var dags att släcka och gå hem och få lite sömn. Imorgon var en stor dag för byborna och den lilla turistinformationen.