Kategorier
Jobb

Rusta och matcha i Göteborg ger fina resultat

Rusta och matcha är ett program, vilket du som bor i Göteborg kan delta i. Har du varit inskriven länge på arbetsförmedlingen kan du få ta del av detta.

Ibland tar livet sådana vändningar att man häpnar. Du kanske har varit med om det. Att förlora sitt jobb är en sådan sak. Att bli sjuk och utbränd är en annan som leder till att det är svårt att passa in på arbetsmarknaden.

För alla som har upplevt en liknande situation som beskrivs ovan är livet ingen lätt match. Med rusta och matcha däremot kan du få den hjälp som du behöver för att livet ska kännas hoppfullt och bra igen.

Rusta och matcha i Göteborg ger fler chansen att ta sig ut på arbetsmarknaden

När det inte finns jobb eller anställning på ett företag eller i en bransch som du tidigare har varit verksam i finns det andra alternativ. Det kan ta tid att komma på vad det skulle vara som passar dig alldeles utmärkt.

Tar du hjälp av rusta och matcha kommer det att bli mycket enklare att hitta rätt i livet. De har ofta kanaler och kontakter som du själv inte kan leta upp. Det innebär att det kan finnas arbetsgivare där ute som bara väntar på att få anställa dig.

Rusta och matcha är etablerade och eftertraktade i Göteborg

Är du inskriven på arbetsförmedlingen och har varit långtidssjukskriven eller långtidsarbetslös kan det vara just dig som arbetsförmedlingen vill skicka till rusta och matcha för att ge dig en chans att hitta rätt.

Det är bara att fråga och ge det en chans. Tillsammans med en coach kommer ni kartlägga dina kunskaper och dina intressen. Det kan vara dags att byta riktning och hitta ett helt nytt spår att följa upp.

Mer information och tips om Rusta och Matcha i Göteborg finns på: rustaochmatchagoteborg.se