Kategorier
Företagande

Cateringfirma anlitades för event

Att ordna event kräver både tid och engagemang. För att få maten som ska serveras kan en cateringfirma vara till stor hjälp. Både med att laga och transportera.

Bilfirman skulle ordna fest då de firade tioårsjubileum och ville slå på stort. Med den begränsade tiden och med tanke på att allt ska ske enligt konstens alla regler när det gäller hygien, bestämdes att de skulle se på cateringfirmor. Anders på personalkontoret fick den stora äran att se över utbudet i närområdet.

Alla ansvariga hade ett möte för att se vad som var klart och vad som behövde göras. Platsen för festen skulle vara inne i bilhallen. De skulle flytta ut en sektion med bilar för att få plats. Där var det tänkt att en plockbuffe skulle dukas upp tillsammans med ett bord alkoholfri dryck. Givetvis skulle det även bjudas på kaffe och tårta.

Cateringfirma som arrangerade mat till företag

Anders berättade med stor entusiasm om det han hade hittat. Som han såg det stod det mellan två olika cateringfirmor som hade företagscatering. Han berättade om vad var och en av dem erbjöd och sedan skulle det bli en sluten omröstning. En skål togs fram och alla fick varsin lapp att skriva på.

När dragningen var klar stod det klart att det blev en cateringfirma som skulle leverera smörgåstårta. Anledningen till detta val var att det var precis vad de hade haft till invigningen tio år tidigare. Skillnaden denna gång var att det vid sidan av en vanlig smörgåstårta skulle finnas en vegetariskt. Till den skulle det serveras alkoholfri cider. Det bästa var att det skulle finnas en person från cateringfirman där som skulle vara behjälplig under dagen.