Kategorier
Annat

En bra A3 skrivare

Att ha tillgång till en A3 skrivare kanske inte alltid behövs men när man behöver den är det bra att kunna hyra utan bindningstid så kan man lämna tillbaka den när den inte behövs längre.

Det finns A3-skrivare som man kan hyra till en fast månadskostnad. Avtalet är inte bindande utan man kan säga upp det när man vill. Det gör att man får lust att satsa på att ha en sådan utmärkt maskin för den fyller många funktioner utöver att vara skrivare.

De A3-laserskrivare som man kan hyra har många olika funktioner. De skriver snabbt ut i färg och finns i olika modeller. Utskriftshastigheten för färgkopior i A3 varierar mellan modellerna, från 35 sidor per minut till 55 sidor per minut. Självklart skriver den också ut i A4 och i svartvitt.

En A3 skrivare som kan göra mycket mer än att bara skriva ut färgkopior snabbt

Moderna skrivare är uppkopplade till nätverk och kan användas till mycket mer än utskrifter. De stabila golvmodellerna har en tydlig och lättförståelig pekskärm för att skifta mellan olika funktioner.

Färgfax, färgskanning och färgskanning till nätverk är några av de väldigt uppskattade funktioner som skrivarna har. Den mest uppskattade modellen skannar upp till 140 sidor per minut. När det är lätt att skanna blir det lätt att mejla för att bifoga bilder och dokument till kollegor och kunder. Ett miljövänligt och billigt sätt att kommunicera.

Skulle det bli något fel eller någon del skulle bli sliten så ingår snabb och fri service i Sverige som en del i hyresavtalet.