Kategorier
Säkerhet

Säkra företagslarm som håller tjuven på avstånd

Tumma inte på säkerheten när det kommer till ert företag. Ett bra företagslarm avskräcker tjuven och gör er fastighet trygg och säker dygnet om. Läs mer om de alternativ som kan erbjudas.

Äger man ett företag så handlar det nog inte så mycket om huruvida man ska ha ett företagslarm eller inte, snarare vilken sorts larm som passar bäst. Vill du ha övervakning eller räcker det med ett inbrottslarm? Kanske behöver ni ett passersystem för er och era anställdas säkerhet? Ingen lösning behöver vara den andra lik, utan du kan ofta skräddarsy ett larmsystem som passar just er verksamhet. Det är ändå smart att börja någonstans och sedan kan man alltid anpassa vartefter verksamheten växer eller förändras. Ibland behövs endast en temporär lösning om man är ute på byggjobb, ibland behövs ett permanent skydd i fastigheten där man har sitt kontor, till exempel.

Flexibla företagslarm med bevakning.

En firma som erbjuder företagslarm arbetar ofta tillsammans med de största bevakningsföretagen och kan därför erbjuda smarta lösningar för den som vill ha lite bevakning runt arbetsplatsen, exempelvis nattetid. Förutom att man kan sända ut väktare om det finns misstanke om brott, kan man även installera kameror som övervakar området och lätt kan upptäcka om någon som saknar behörighet finns på platsen. Tillfälliga arbetsplatser, som exempelvis byggarbetsplatser, är särskilt utsatta för brott och där kan det vara en god idé att använda sig av både videoövervakning och rörelsedetektorer. Skyltar som talar om att man larmat eller har övervakning verkar också avskräckande.